preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
vijesti

Ekonomisti na terenskoj nastavi stječu iskustvo iz prve ruke!

Zaposlenici vježbeničke tvrtke Đurđine Činkice d.o.o. Ekonomske škole Velika Gorica na terenskoj su nastavi posjetili svoju tvrtku partner. Na taj način su iz prve ruke dobili uvid u to kako je biti poduzetnik.

U petak 28.10.2016. sa svojim profesorom Ivanom Moharom vjezbenička tvrtka Đurđine Činkice d.o.o. posjetili su tvrtku CEDEKAP u Donjoj Lomnici gdje sh ih dočekali direktor Vladimir Deverić i šefica računovodstva Đurđica Cvetić.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Jagoda Kovačić  datum: 2. 11. 2016. 11:11

KOVA d.o.o. U POSJETI VJEŽBENIČKOJ TVRTKI EkoN d.o.o.

Dana 15.02.2016. godine posjetio nas je gospodin Vjekoslav Kovačić, vlasnik i direktor tvrtke Kova d.o.o., tvrtke partnera vježbeničke tvrtke EkoN d.o.o.

Gospodina Kovačića pozvali smo u školu kako bi mu prezentirali rad vježbeničke tvrtke EkoN d.o.o. , pokazali učionicu u kojoj radimo, te poslušali njegov uvijek inspirativne i poticajne misli i savjete vezano za poslovanje poduzeća.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Jagoda Kovačić  datum: 16. 2. 2016. 13:52

Posjet poduzeću KOVA d.o.o.

VJEŽBENIČKA TVRTKA EkoN d.o.o. U POSJETI TVRTKI PARTNER – KOVA d.o.o.

U utorak, 18. 11.2014. vježbenička tvrtka EkoN d.o.o.  posjetila je tvrtku partnera, Kova d.o.o. u Mraclinu.

  :: opširnije :: 


objavio: Jagoda Kovačić  datum: 26. 11. 2014. 14:47

Posjet međunarodnom sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije

U petak, 18.10.2014. učenici vježbeničke tvrtke Interijer d.o.o., u pratnji voditeljice vježbeničke tvrtke, nastavnice Marije Senjić, posjetili su Ambientu - međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije. Kao zaposlenima vježbeničke tvrtke čija je djelatnost prodaja eko namještaja, ovaj posjet je bio izuzetno zanimljiv i koristan u svrhu prikupljanja novih ideja za osvježenje asortimana u ovoj školskoj godini.

Na Ambienti je svoj rad predstavila i tvrtka partner Lapibus d.o.o., a u nastavku nekoliko fotografija snimljenih od zaposlenih vježbeničke tvrtke Interijer d.o.o.

AMBIENTA atraktivan međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije održao se na Zagrebačkom velesajmu od 15. do 19. listopada 2014. Ovogodišnja AMBIENTA  odvijala se u tri segmenta: INDUSTRIJA-izložbeni prostor namijenjen izlagačima, proizvođačima i trgovcima za predstavljanje noviteta, OUTLET NAMJEŠTAJA atraktivan, minimalistički uređen izložben prostor namijenjen izlagačima, proizvođačima i trgovcima. - Prilika za ponudu vlastitog asortimana po sniženim cijenama ciljanim posjetiteljima te po prvi puta izdvojeni segment DIZAJN - izložbeni prostor namijenjen dizajnerima i grupama dizajnera za predstavljanje nerealiziranih produkata i projekata. Izložbe obrazovnih i kulturnih institucija.

Tvrtka partner Lapibus d.o.o. na Ambienti

 

Rasvjetno tijelo proizvođača Lapibus d.o.o.

 

Isprobali smo udobnost izložbenih primjeraka

 

 

I naravno, jedan selfie...smiley

  :: opširnije :: 


objavio: Jagoda Kovačić  datum: 21. 10. 2014. 13:07

Vježbenička tvrtka Ekonomske škole Drot krafne d.o.o

U četvrtak 20. ožujka 2014.  vježbenička tvrtka Drot krafne d.o.o. posjetila je tvrtku partner Cedekap d.o.o. u Donjoj Lomnici kako bi učenici iz prve ruke stekli praktično iskustvo u proizvodnji i prodaji prehrambenih proizvoda.

  :: opširnije :: 


objavio: Jagoda Kovačić  datum: 27. 3. 2014. 09:54

Vježbenička tvtrka - KLIK

Vježbenička tvrtka KLIK team d.o.o.Velika Gorica 13.2.2014.ugostila je u svom prostoru škole direktora partnerske tvrtke MICRO  team-a  gospodina Nenada Žordića

Cilj posjete : Pomoć pri odabiru asortimana proizvoda  i slaganja grupe proizvoda za radne materijale

Učenice : Jelena Brajković ,Bruna Bujić i Anica Kordić su predstavile dosadašnji rad VT-a  od ideje do registracije  i zapošljavanja te zajedno sa drugima tražile pomoć u izboru asortimana proizvoda kako bi sljedeća faza  –integralni primjer poslovanja , bila  uspješna.

U razgovoru sa učenicima i odgovarajući na pitanja o prodajnoj strategiji, projekciji Prihoda i Rashoda, segmentaciji tržišta, analizi konkurencije i psihologiji  prodaje gospodin Žordić je proveo dva školska sata  što je svima jako koristilo. Pohvalio je logo i slogan VT-e i naglasio važnost pravovremene i točne informiranosti  što traži neprestano učenje –kako formalno tako i neformalno.

Ovo je drugi susret učenika/zaposlenika VT-e KLIK teama sa partnerskom tvrtkom-u studenom 2013.učenici su  vidjeli prostor u kojem se odvija poslovanje te  dobili  osnovne  informacije o tvrtki .

Zahvaljujemo se gospodinu Žordiću što je našao volje i vremena   da svoje iskustvo i znanje podijeli sa nama.

Slogan: KLIK team  nosi se sa  svim!

Osnovna djelatnost:trgovina uredskom opremom i reproizvodnja tonera

Voditeljica: Jelica Kelava,dipl.oec

 

  :: opširnije :: 


objavio: Jagoda Kovačić  datum: 18. 2. 2014. 08:51
 


TražilicaKalendar
« Studeni 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja

Oglasna ploča

Sigurnost

E-dnevnik

CODE


Brojač posjeta
Ispis statistike od 11. 12. 2015.

Ukupno: 147603

Hrabri telefon
Lista linkova je prazna

Sigurnost


Korisni linkovi
Lista linkova je prazna

Anketa
Crno ili bijelo?
Forum

Korisni linkovi
Dnevni tisak


Arhiva dokumenata
preskoči na navigaciju